.

Nyhende

Snipp, snapp, snute..

...så var sommarrevyen over for i år i Stryn. Tvinnjerereimen e bjønde å tørke Tore Tang ned frå teltdukane og eit og anna latteranfall ut av benkane teltet. Før helga er omme reknar han med å vere ferdig med å skure den siste gapskratten fekk frå Stryn Hotel for i år.
- Det er klart at når i overkant av 2000 har vore innom teltdukane, så blir det eit og anna lystig minne ein fjernar frå teltet. Og på enkelte benkar har gapskratten groddt øje gøtt fast i år. Det er eit gøtt teikn! Vi har hatt ein god sommar på scena, og eg trur 1978 stk er veldig godt fornøgde med årets revy og allsong. Dei restrerande veit eg ikkje om dei hugsa at dei har vore innom teltet, gliser Tvinnjereimen, som for anledninginga har skifta ut Moods skjorta med ei utvaska treningsdrakt.

- Nja, vi er no berre halvferdige, so no får godkleda ligge å godgjere seg til vi skal til Ålesund i starten av August og Sogndal i September, avsluttar Tvinnjereimen til webredaksjonen før han går laust på podiet med grønnsåpe og skurekost.

Stryn Underhaldning ynskjer å takke alle for årets Sommarrevy i Stryn!!! Tusen takk! Det var løje i år og!!!!


 © Anita Karin Myklebust
(Sist oppdatert 09.juli 2007, 14:43)

Gå til nyhendearkiv

Generalsponsorar: sponsor 2012 Thor Tenden Transport
Publisering: (dagenDin)
Gaman Underholdning AS | Gate 3 nr 26 | 6700 MÅLØY | Tlf.: 90581478 | post@gaman.no
.