.

Nyhende

Folkets dom!

Vi har invitert nokre personar til å skrive korte anmeldingar av showet vårt på heimesidene våre. Vi har bedt om ærlege tilbakemeldingar, og det har vi fått.
Det er spanande å sjå kva folk flest meinar om Sommargale Stryn, fortel Gaman sin Humoristiske leiar Roy Aron Myklebust, før han til slutt oppmodar dei som har lyst å sende sine personlege anmeldelsar på epost.

Her er nokre av tilbakemeldingane:

Jørn Lien, NRK:
"Kor skal eg bjønde. Sommargale Stryn klarar det igjen. Er dette eigentleg folk frå Broadway utkledd som randabygdingar og to østlendingar. Gamlingen er framleis HON! så bra. Parodiane er sylskarpt presise. Det svingar og det treff deg midt i latternerven nok ein gang. Og bandet – er det norges beste? Spring og sjå. Terningkast 5"


Trond Løken, Kvitfjell Alpininanlegg:
"Jeg var å så på Sommerrevyen i Stryn på premieredagen.
Var litt skeptisk på forhånd med tanke på mye lokal humor,men revyen viste seg at en østlending forsto poenget! Selve konseptet og revyartistene var meget dyktige og profesjonnelle til fingertuppene!
En meget bra revy som jeg gjerne ser en gang til!
Lengden på revyen syns jeg også var akkurat passe!"


Kari Tonning, NAV:
"Her kommer et kort, kvinnelig syn på revyen:
Etter å ha sett på de fleste sommer revyene her i Stryn - og vært strålende fornøyd - var forventningene til årets revy skyhøye!
Totalinntrykket av revyen var langt over middels! Det var et variert program, og en revy uten hesblesende klesskift og masse rekvisitter - en "ren" revy kan man vel kalle det?!?! Årets høydepunkt var uten tvil Botolf med gitarsolo og Flatpakkehelvete fra IKEA - strålende!!
Negative ting?! Vel - det måtte være at det til tider var vanskelig å få med seg alle gode poenger, grunnet en del støy fra salen... Men det var jo ikke dere sin feil!
Ellers - vel blåst!!"


Jan Heggheim, Dooria:
"Etter fjorårsrevyen var eg klar på at no trengdest det fornying. Difor var det med reduserte forventningar eg møtte opp på årets revy.

Vi var der fredag den 27. juni, og det er ikkje tvil om at det er kjekkast når teltet er fullt. Denne kvelden var det berre halvfullt, men på den andre sida fekk vi med oss alt som gjekk føre seg på scena, og det var kjempebra!

Ny innleiing, gode songtekstar med høg kvalitet. Kanskje er det akkurat desse som imponerte meg mest. Visst er der tendensar til tiss-promp-og-bæsje-humor i sketsjane, men også det høyrer til i små dosar på ein sommarrevy, eller kva? Programmet er variert, med svært gode imitasjonar av lokale kjendisar, med imitasjonane står seg godt åleine, også ikkje-nordfjordingar tåler godt ei runde med desse. Gjesteartistane krydrar kvelden akkurat nok til at vi får variasjon, og eg undrar litt på kva puls Petter Aagaard avsluttar dansescena med….

Det som eventuelt måtte mangle av riktige ”højdare” vert teke igjen på høgt, jamnt underhaldningsnivå. Dersom lyden er like god med fullt telt, så er også den av prima standard.

Kos deg på revy, dette er truleg den beste så langt!"

Glitrande Premiere

Sommarrevyen

(Sist oppdatert 03.juli 2008, 12:43)

Gå til nyhendearkiv

Generalsponsorar: sponsor 2012 Thor Tenden Transport
Publisering: (dagenDin)
Gaman Underholdning AS | Gate 3 nr 26 | 6700 MÅLØY | Tlf.: 90581478 | post@gaman.no
.