.

Tilsette

Inge Matias Inge Matias Tvinnereim
Teltansvarleg
Telefon: 917 66 044
ingematias@gaman.no

Inge Matias har bachelorgrad i idrett. Som arrangementssjef i Sogndal Fotall var han med og utvikla VIP- og publikumstilbodet på Fosshaugane Campus. Har vore prosjektleiar for Campus Helse og Trivsel.net. Jobba også ei tid i industrien for Pre-Tre . Er for augneblinken dagleg leiar i Stryn fotball. Inge Matias har 15 års erfaring frå revyscena. I tillegg til å ha ei rekkje monologar og sketsjar, spelar Inge Matias gitar og syng. Gjer alt frå trubadurjobbar til heile sceneshow.

Torstein Torstein Tvinnereim
Rimsmed
torstein@gaman.no

Torstein er utdanna innan idrett og jobbar som lærar og rådgjevar på Stryn vidaregåande skule. Han har også ei lang og brei trenarkarriere bak seg innan skiskyting, fotball og handball. Torstein er framfor alt idemakaren og poeten i Gaman. Skriv mykje på bestilling og er kjent som rimsmeden. Mykje nytta som huspoet , konferansier og toastmaster.

Roy Roy Aron Myklebust
Dagleg leiar
Telefon: 90 58 14 78
roy@gaman.no

Roy Aron er utdanna innan marknadsføring frå BI. Han har tidlegare vore salgssjef ved Norlandia Måløy Hotel, jobba som reporter i NRK Sogn og Fjordane og arbeidd som lærar ved Nordsida barneskule. Roy Aron har gjennom 15 år gleda mange frå revyscena med sine imitasjoner og sine orginale rollefigurar. Roy Aron er nok også for mange kjent gjennom humorprogrammet Radio Røysi på NRK Sogn og Fjordane. Han har eit breidt repertoar av monologar og sketsjar. Skriv også på bestilling om ynskjeleg.

Generalsponsorar: sponsor 2012 Thor Tenden Transport
Publisering: (dagenDin)
Gaman Underholdning AS | Gate 3 nr 26 | 6700 MÅLØY | Tlf.: 90581478 | post@gaman.no
.